Camping Au Port-Punay

Camping Au Port-Punay ligt op slechts 300 meter van zee, vlakbij de plaats Châtelaillon-Plage in het departement Charente-Maritime.Camping Au Port-Punay Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor diegenen die dagjes aan zee graag combineren met uitstapjes naar leuke bezienswaardigheden, steden en dorpen!

Over Camping Au Port-Punay

Camping Au Port-Punay is een middelgrote camping met 156 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. De verschillende, ruim ingedeelde, staanplaatsen liggen aan weerszijden van verharde paden. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door middel van heggen en planten. Op de camping is een mooi buitenzwembad te vinden, met een apart kleuterbad voor de allerkleinsten. Ook is er een speeltuin voor de kinderen, waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de omgeving kunt verkennen. Vanaf de camping wandelt u zo naar het dichtbijgelegen strand.

In de omgeving van Camping Au Port-Punay

In de omgeving van Camping Au Port-Punay is veel te zien en te beleven. Zo behoort een uitstapje naar het leuke eiland Île d’Oléron tot de mogelijkheden, waar u de verschillende leuke dorpjes en vissershuisjes kunt bewonderen. Ook uitstapjes naar het amfitheater van Saintes en de Zoo van La Palmyre zijn de moeite waard en leuk voor jong en oud. Voor een wandeling door de mooie stad La Rochelle kunt u gerust een middag de tijd nemen. Of u nou met het hele gezin, of alleen samen met uw partner uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping: u hoeft zich zeker niet te vervelen!

Boek uw verblijf op Camping Au Port-Punay

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Charente-Maritime!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Charente-Maritime ook interessant: