Camping Bois Soleil

Camping Bois Soleil is een mooie camping en ligt in een bos vlakbij zee.Camping Bois Soleil Een gedeelte van de camping grenst zelfs direct aan het strand, waardoor Camping Bois Soleil een ideale uitvalsbasis is voor een heerlijke strandvakantie in het departement Charente-Maritime.

Over Camping Bois Soleil

Camping Bois Soleil is een mooie, grote camping met 434 staanplaatsen. Op het terrein van de camping zijn 94 huuraccommodaties te vinden, waaronder verschillende soorten cottages. De camping kent veel schaduwrijke plekken, dankzij haar ligging in het bos. Zo is het ook tijdens de warme zomerdagen goed uit te houden op de camping. Op het terrein van de camping is een mooi zwembad te vinden, waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Vanaf het campingterrein wandelt u zo het strand op, waardoor dagen op het strand ook tot de mogelijkheden behoren. Op het terrein van de camping is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo zijn er verschillende sportvelden te vinden, waaronder een tennisbaan. Ook kunt u er voor kiezen om fietsen te huren bij de receptie om zo de omgeving van de camping te verkennen.
Camping Bois Soleil

In de omgeving van Camping Bois Soleil

In de omgeving van Camping Bois Soleil is genoeg te zien en te beleven. Zo behoren bezoekjes aan indrukwekkende bezienswaardigheden als Fort Boyard en het amfitheater van Saintes tot de mogelijkheden. Gaat u met het hele gezin op vakantie? Dan kan een bezoekje aan de Zoo van La Palmyre niet ontbreken. In de oude haven van de prachtige plaats La Rochelle raakt u niet uitgekeken. Naast La Rochelle zijn ook uitstapjes naar de prachtige vestingplaats Brouage en de plaats Saintes meer dan de moeite waard. Camping Bois Soleil is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Charente-Maritime.

Boek uw verblijf op Camping Bois Soleil

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Charente-Maritime!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Charente-Maritime ook interessant: