Camping du Lac de Saint-Cyr

Camping du Lac de Saint-Cyr ligt, zoals de naam al doet vermoeden, aan het Lac de Saint Cyr bij het gelijknamige plaatsje in het departement Vienne. Deze camping is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de vele leuke bezienswaardigheden en steden en dorpen in dit gebied. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Vienne!

Over camping du Lac de Saint-Cyr

Deze leuke camping is een middelgrote camping met 189 plaatsen. Op het terrein van deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en lodges huren. De staanplaatsen op deze camping liggen op een overwegend groen en vlak terrein met voldoende schaduwplekken en privacy. Zo is het hier zelfs tijdens de warme en zonnige zomerdagen goed uit te houden. Op het terrein van deze camping is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Ook is er een apart peuterbad voor de allerkleinsten. Verder is er een leuke buitenspeeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een sportterrein, kunt u kajaks en waterfietsen huren en is er uiteraard altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Tot slot kunt u bij de receptie fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving van deze leuke camping kunt verkennen!

In de omgeving van camping du Lac de Saint-Cyr

In de omgeving van deze fijne camping is veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping, onder meer indrukwekkende bezienswaardigheden als de Abdijkerk van Saint-Gavin-sur-Gartempe, de Gallo-Romeinse site van Sanxay en Grottes de la Norée bezoeken. Een bezoekje aan elk van deze bezienswaardigheden is leuk voor het hele gezin! Uw vakantie op deze mooie camping is eigenlijk niet compleet zonder de mooie historische plaats Poitiers bezocht te hebben!

Boek uw verblijf op camping du Lac de Saint-Cyr

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Vienne in de regio Poitou-Charentes!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vienne ook interessant: