Camping Huttopia Chardons Bleus – Île de Ré

Camping Huttopia Chardons Bleus – Île de Ré is een prachtige gezinscamping op het leuke eiland Île de Ré. De camping ligt vlakbij het strand, wat van deze camping een ideale vakantiebestemming maakt voor een heerlijke strandvakantie.

Over Camping Huttopia Chardons Bleus – Île de Ré

Camping Huttopia Chardons Bleus – Île de Ré is een middelgrote camping met 241 staanplaatsen. Op de camping zijn verschillende accommodaties te huur, zoals bijvoorbeeld verschillende soorten chalets. De staanplaatsen op Camping Huttopia Chardons Bleus – Île de Ré zijn vlak en ruim. Vanaf verschillende staanplaatsen kunt u genieten van een mooi uitzicht op zee. Op de camping is een mooi buitenzwembad te vinden, inclusief een apart gedeelte voor kleuters. Ook is er een speeltuin voor de kinderen en is er natuurlijk altijd ruimte voor een spelletje jeu-de-boules. Bij de ingang van de camping kunt u fietsen huren, waarmee u de omgeving kunt verkennen. Omdat u vanaf de camping zo naar het strand kunt wandelen hoeft u zich nooit te vervelen wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping.
Camping Huttopia Chardons Bleus – Île de Ré

In de omgeving van Camping Huttopia Chardons Bleus – Île de Ré

In de omgeving van Camping Huttopia Chardons Bleus – Île de Ré is genoeg te zien en te beleven. Zo behoren onder meer uitstapjes naar interessante bezienswaardigheden als het amfitheater van Saintes, Fort Boyard en de Zoo van La Palmyre tot de mogelijkheden. Elk van deze bezienswaardigheden is leuk om te bezoeken voor het hele gezin. Ook zijn er in de omgeving van de camping genoeg leuke plaatsen te vinden. Zo kunt u in de mooie havenstad La Rochelle gerust een middag doorbrengen zonder dat u uitgekeken raakt. Ook bezoekjes aan het mooie vestingplaatsje Brouage of de leuke plaats Saintes behoren tot de mogelijkheden.

Boek uw verblijf op Camping Huttopia Chardons Bleus – Île de Ré

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Charente-Maritime!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Charente-Maritime ook interessant: