Camping La Brande

Camping La Brande ligt op het prachtige eiland Île d’Oléron, aan de kust van het departement Charente-Maritime. Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor wie een vakantie aan zee graag combineert met het bezoeken van vele leuke bezienswaardigheden.

Over Camping La Brande

Camping La Brande is een middelgrote camping met 200 staanplaatsen. Er zijn verschillende accommodaties te huur, waaronder stacaravans en chalets. Deze camping is een heerlijke locatie om helemaal tot rust te komen. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden met heggen en bomen, waardoor er altijd voldoende schaduwplekken zijn. Jong en oud kan zich vermaken in het zwembad waar ook een glijbaan te vinden is. Ook is er een apart kleuterbad. Op het terrein van de camping is altijd wel wat te beleven. Zo is er onder meer een speeltuin voor de kinderen en is er ook een midgetgolfbaan. Bij de ingang van de camping kunt u fietsen huren waarmee u de omgeving kunt verkennen. Wie helemaal tot rust wil komen gaat naar de sauna of het Turks stoombad. Wanneer u op zoek bent naar een mooie camping op Île d’Oléron is Camping La Brande een uitstekende keuze!

In de omgeving van Camping La Brande

In de omgeving van deze leuke gezinscamping is veel te zien en te beleven. Zo kunt u heerlijk wandelen door een van de leuke dorpjes op Île d’Oléron en de leuke vissershuisjes bewonderen. Ook behoren uitstapjes naar leuke bezienswaardigheden als het amfitheater van Saintes, de Zoo van La Palmyre en het bekende Fort Boyard tot de mogelijkheden. Ook aan mooie plaatsen is er geen gebrek. Zo is een wandeling door de mooie stad La Rochelle absoluut de moeite waard. Ook een uitstapje naar de mooie vesting Brouage kan niet ontbreken. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op Camping La Brande hoeft u zich niet te vervelen!

Boek uw verblijf op Camping La Brande

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Charente-Maritime!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Charente-Maritime ook interessant: