Camping La Roche Posay Vacances

Camping La Roche Posay Vacances is een mooie familiecamping aan de oever van de rivier Creuse. De camping ligt vlakbij de plaats La Roche-Posay, dat bekend staat om haar wereldberoemde spa. Op en rondom deze camping is genoeg te zien en te beleven. Camping La Roche Posay Vacances is dan ook een prima uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de regio Poitou-Charentes!

Over Camping La Roche Posay Vacances

Camping La Roche Posay Vacances is een middelgrote camping met 210 plaatsen. De camping ligt op een bosrijk terrein, waardoor er vele schaduwrijke plekken zijn. Op de camping zijn in totaal 92 huuraccommodaties te vinden. Zo kunt u hier verschillende soorten cottages huren. Op het terrein van Camping La Roche Posay Vacances is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo is er op de camping een mooi buitenzwembad, compleet met waterglijbaan. Voor de allerkleinsten is er een kleuterbad. Uiteraard is er ook een speeltuin, waar uw kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een basketbalveld, een voetbalveld en worden er fietsen verhuurd. Zo kunt u vanaf de camping gemakkelijk de omgeving verkennen.
Camping La Roche Posay Vacances

In de omgeving van Camping La Roche Posay Vacances

Het feit dat deze camping een ideale uitvalsbasis is voor een veelzijdige vakantie blijkt wel uit de vele bezienswaardigheden in de omgeving. Zo is bijvoorbeeld een bezoekje aan de indrukwekkende abdijkerk van Saint-Savin-sur-Gartempe een onvergetelijke ervaring. Deze enorme abdijkerk staat bekend om haar muurschilderingen uit de elfde en twaalfde eeuw. Ook aan mooie plaatsjes is er in de omgeving van deze camping geen gebrek. Zo zijn mooie plaatsjes als Chauvigny en de wat grotere plaatsen als Poitiers absoluut de moeite waard om met een bezoekje te vereren. In het oude centrum van Poitiers kunt u gerust een dag doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op Camping La Roche Posay Vacances

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Vienne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vienne ook interessant: