Camping Le Logis du Breuil

Camping Le Logis du Breuil is een leuke camping bij Saint-Augustin-sur-Mer, in het departement Charente-Maritime.Camping Le Logis du Breuil Deze camping ligt op een bosrijk terrein op nog geen vier kilometer afstand van zee en is dan ook een prima uitvalsbasis voor een fijne strandvakantie!

Over camping Le Logis du Breuil

Camping Le Logis du Breuil is een grote camping met 389 plaatsen. Op deze mooie camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en cottages huren. De staanplaatsen op deze ruim opgezette camping liggen goed beschut en zijn van elkaar gescheiden door heggen, planten en bomen. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy. Op de camping is een groot zwembad te vinden, waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Uiteraard is er ook een ondiep zwembad voor de kleine kinderen. Verder is er op deze camping een sportveldje en een speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules. Het strand is prima te voet bereikbaar vanaf het campingterrein. Bij de receptie zijn ook fietsen te huur waarmee u de omgeving van deze camping kunt verkennen!

In de omgeving van camping Le Logis du Breuil

In de omgeving van camping Le Logis du Breuil is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u dagjes op het strand afwisselen met het bezoeken van verschillende leuke bezienswaardigheden als Fort Boyard of het mooie amfitheater van Saintes. Een bezoekje aan de mooie zoo van la Palmyre is leuk voor jong en oud! Tot slot zijn ook uitstapjes naar de mooie vestingplaats Brouage en de mooie havenplaats La Rochelle meer dan de moeite waard!

Boek uw verblijf op camping Le Logis du Breuil

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Charente-Maritime!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Charente-Maritime ook interessant: