Camping les Gros Joncs

Camping les Gros Joncs ligt aan de westkust van het leuke eiland Île d’Oléron, dat deel uit maakt van het departement Charente-Maritime. Deze camping is een ideale uitvalsbasis om dit leuke eiland te ontdekken of om helemaal tot rust te komen.

Over Camping les Gros Joncs

Camping les Gros Joncs is een middelgrote camping met 252 staanplaatsen. Op het terrein van de camping zijn verschillende accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten cottages, bungalows en chalets. De camping ligt op een licht glooiend duinterrein met veel begroeiing. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy en schaduwplekken. De verschillende staanplaatsen worden gescheiden door heggen. De camping ligt vlak bij het strand. Vanaf het terrein van de camping loopt dan ook een pad door de duinen naar het strand. Op het mooie strand Plage des Sables Vignier kunnen jong en oud uren doorbrengen. Ook is er op het terrein van de camping een mooi zwembad te vinden, inclusief waterglijbaan en apart kleuterbad. Hiernaast is er een leuke speeltuin voor de kinderen. Ook kunnen er fietsen gehuurd worden bij de receptie, waarmee u de omgeving van deze leuke camping kunt verkennen.

In de omgeving van Camping les Gros Joncs

In de omgeving van Camping les Gros Joncs is veel te zien en te beleven. Zo kunt u de verschillende schilderachtige vissersdorpjes op het eiland Île d’Oléron ontdekken, evenals de indrukwekkende citadel van Château d’Oléron. Ook leuk is een bezoekje aan het mooie vestingplaatsje Brouage. Dit vestingplaatsje behoort tot de mooiste plaatsjes in heel Frankrijk en is tot op de dag van vandaag nog voorzien van de verschillende oorspronkelijke verdedigingswerken. Zo kunt u onder meer over de oude omwalling wandelen. Wanneer u op zoek bent naar een mooie camping op Île d’Oléron, dan is Camping les Gros Joncs een uitstekende keuze!

Boek uw verblijf op Camping les Gros Joncs

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Poitou-Charentes!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Charente-Maritime ook interessant: