Camping Sandaya Amis de la Plage

Camping Sandaya Amis de la Plage is een leuke familiecamping op het eiland Île de Ré, in het departement Charente-Maritime.Camping Sandaya Amis de la Plage Deze camping ligt aan de zuidzijde van het eiland, direct aan een mooi zandstrand. Deze camping is dan ook een ideale vakantiebestemming voor een heerlijke strandvakantie!

Over camping Sandaya Amis de la Plage

Camping Sandaya Amis de la Plage is een middelgrote camping met 281 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en luxe tenten huren. De staanplaatsen op deze camping zijn ruim ingericht en van elkaar gescheiden door planten en bomen. Er is vrijwel altijd sprake van voldoende privacy en schaduw. Op deze camping is genoeg te beleven. Zo loopt u binnen enkele minuten van uw staanplaats naar het strand, waar u heerlijk in zee kunt zwemmen. Verder is er op het campingterrein een leuke speeltuin te vinden waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Verder is er ook een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Tot slot zijn er bij de receptie fietsen te huur waarmee u de omgeving van de camping kunt verkennen!
Camping Sandaya Amis de la Plage

In de omgeving van camping Sandaya Amis de la Plage

In de omgeving van camping Sandaya Amis de la Plage is veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt in het departement Charente-Maritime, onder meer het mooie Fort Boyard bezoeken. Ook zijn uitstapjes naar het fort van Fouras, het amfitheater van Saintes en de Zoo van La Palmyre meer dan de moeite waard! In de omgeving van deze camping is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen.

Boek uw verblijf op camping Sandaya Amis de la Plage

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Charente-Maritime!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Charente-Maritime ook interessant: