Camping Sandaya L’Orée du Bois

Camping Sandaya L’Orée du Bois is een mooie gezinscamping in een bosrijk gebied in het departement Charente-Maritime. De camping ligt vlakbij het plaatsje Les Mathes, niet ver van zee. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis om enerzijds de regio Poitou-Charentes te ontdekken en anderzijds heerlijke dagen aan zee door te kunnen brengen!

Over Camping Sandaya L’Orée du Bois

Camping Sandaya L’Orée du Bois is een ruim opgezette, grote camping met 398 plaatsen. Op het terrein van Camping Sandaya L’Orée du Bois zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages huren. Doordat de camping op een bosrijk terrein gelegen is zijn er altijd voldoende schaduwplekken. Zo is het zelfs tijdens de erg zonnige zomerdagen prima uit te houden op deze camping. Bovendien is er ook een mooi groot zwembad waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen. Bij dit zwembad is onder meer een waterglijbaan en een apart kleutergedeelte. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een animatieteam dat er voor zorgt dat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Tot slot zijn er bij de receptie fietsen te huur waarmee u de mooie omgeving van deze camping kunt verkennen!

In de omgeving van Camping Sandaya L’Orée du Bois

In de omgeving van Camping Sandaya L’Orée du Bois is veel te zien en te beleven. Zo behoort onder meer een uitstapje naar de mooie dierentuin Zoo de la Palmyre tot de mogelijkheden. Deze bijzonder mooie dierentuin ligt op slechts tien minuutjes rijden vanaf de camping en is leuk om te bezoeken voor jong en oud. Ook leuk is een uitstapje naar de leuke plaats Saintes, waar u onder meer het oude amfitheater van Saintes kunt bezoeken. Voor de avonturiers onder ons is een uitstapje naar Fort Boyard een onvergetelijke ervaring!

Boek uw verblijf op Camping Sandaya L’Orée du Bois

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Charente-Maritime!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Charente-Maritime ook interessant: