Camping Séquoia Parc

Camping Séquoia Parc is een grote gezinscamping bij de plaats Saint-Just-Luzac. De camping ligt op slechts zeven kilometer afstand van zee, bij een mooi kasteel. De camping is omgeven door zonnebloemvelden, wijngaarden en prachtige bossen.

Over Camping Séquoia Parc

Camping Séquoia Parc is een grote gezinscamping, met 640 plaatsen. Op 445 van deze plaatsen staan huuraccommodaties. Zo kunt u hier verschillende soorten cottages en safaritenten huren. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door hagen en bloeiende struiken. Op het terrein van de camping is genoeg te beleven. Zo is er een enorm zwembadcomplex aanwezig, met onder meer een leuke glijbaan en een kleuterbad. Ook zijn er verschillende sportvelden, waaronder een basketbalveld, een tennisbaan en een voetbalveld. Wilt u echt even helemaal tot rust komen? Op de camping is tevens een sauna en een wellnesscentrum te vinden. Tel hier nog de fietsverhuur en de mogelijkheid tot paardrijden bij op en het is duidelijk dat niemand zich hoeft te vervelen op deze veelzijdige camping.

In de omgeving van Camping Séquoia Parc

In de omgeving van Camping Séquoia Parc is veel te zien en te beleven. Zo behoort bijvoorbeeld een bezoekje aan de leuke plaats Saintes, met haar indrukwekkende amfitheater, tot de mogelijkheden. Een bezoekje aan de leuke Zoo van La Palmyre is leuk voor jong en oud. Deze dierentuin staat bekend als een van de mooiste dierentuinen in heel Frankrijk. Ook een bezoekje aan Fort Boyard, het bekende fort in zee, dat gelegen is tussen Île d’Aix en Île d’Oléron, is een onvergetelijke ervaring. Ook aan mooie plaatsen is er in het departement Charente-Maritime geen gebrek. Naast de eerder genoemde plaats Saintes zijn ook uitstapjes naar de leuke havenplaats La Rochelle of de prachtige vesting Brouage meer dan de moeite waard. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op Camping Séquoia Parc hoeft u zich geen dag te vervelen!

Boek uw verblijf op Camping Séquoia Parc

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Charente-Maritime!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Charente-Maritime ook interessant: