Camping Yelloh! Village les Gorges du Chambon

Camping Yelloh! Village les Gorges du Chambon is een mooie camping bij het gehuchtje Le Chambon, iets ten noorden van de plaats Eymouthiers in het departement Charente. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in dit gebied.

Over Camping Yelloh! Village les Gorges du Chambon

Camping Yelloh! Village les Gorges du Chambon is een middelgrote camping met 132 plaatsen. Op de camping zijn verschillende accommodaties te huur, zoals mobilhomes, chalets, tenten en bungalowtenten. Er zijn zowel staanplaatsen in de schaduw als in de zon, voor ieder wat wils. Op Camping Yelloh! Village les Gorges du Chambon is een verwarmd buitenzwembad, met een apart kleutergedeelte. Op slechts 300 meter van de camping ligt een riviertje, waar ook gezwommen kan worden. Op Camping Yelloh! Village les Gorges du Chambon is altijd wel wat te beleven. Zo is er een minigolfbaan, is er een voetbalveld, een volleybalveld en ook is er een tennisbaan. Voor de kinderen is er uiteraard ook een speeltuin, met onder meer een glijbaan, schommels en een springkussen. Deze camping is dan ook een ideale vakantiebestemming voor een heerlijke vakantie in Charente met het hele gezin!
Camping Yelloh! Village les Gorges du Chambon

In de omgeving van Camping Yelloh! Village les Gorges du Chambon

In de omgeving van deze leuke gezinscamping is genoeg te zien en te beleven. Zo behoren uitstapjes naar Grottes du Quéroy en het indrukwekkende kasteel van La Rochefoucauld tot de mogelijkheden. Een bezoekje aan Oradour-sur-Glane is zeer indrukwekkend en zal u zich nog lang kunnen herinneren. Tot slot zijn mooie grote plaatsen als Angoulême en Limoges, dat bekend staat om haar porselein, de moeite waard om te bezoeken. In beide plaatsen kunt u gerust een dag doorbrengen zonder dat u uitgekeken raakt. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze mooie camping hoeft u zich niet te vervelen!

Boek uw verblijf op Camping Yelloh! Village les Gorges du Chambon

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Poitou-Charentes!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Charente ook interessant: