Idéal Camping

Idéal Camping is een leuke gezinscamping bij het plaatsje Saint-Georges-de-Didonne in het departement Charente-Maritime. De camping ligt op slechts 200 meter van een mooi zandstrand en in het hart van het bos van Suzac. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de regio Poitou-Charentes!

Over Idéal Camping

Idéal Camping is een grote camping met 476 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten mobilhomes huren. De staanplaatsen liggen beschut in het bos en hebben voldoende privacy. Op de camping is een mooi zwembad waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Ook kan er in zee gezwommen worden, want vanaf uw staanplaats is het slechts een korte wandeling naar het strand. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met andere kinderen kunnen spelen. Hiernaast is er ook een algemeen sportterrein en een volleybalveld. Uiteraard is er ook ruimte genoeg voor een spelletje Jeu-de-Boules. Voor de dagelijkse boodschappen is er een campingwinkel, waar iedere dag vers brood te verkrijgen is. Ook is er een snackbar waar u aan het juiste adres bent voor een heerlijke pizza!

In de omgeving van Idéal Camping

In de omgeving van Idéal Camping is genoeg te zien en te beleven. Zo zijn dagjes aan het strand prima te combineren met uitstapjes naar mooie plaatsen als de badplaats Royans, of de grote stad Bordeaux. In Bordeaux kunt u gerust een dag doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Hier kunt u onder meer het Palais Gallien bezoeken. Ook leuk is een uitstapje naar de leuke plaats Saintes, waar u onder meer het oude amfitheater kunt bezoeken. Ook is een bezoekje aan de Zoo van La Palmyre is leuk voor jong en oud!

Boek uw verblijf op Idéal Camping

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Charente-Maritime!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Charente-Maritime ook interessant: