Camping Domaine d’Anghione

Camping Domaine d’Anghione is een prachtige camping aan de oostkust van Corsica.Camping Domaine d’Anghione De camping ligt ongeveer tien kilometer ten zuiden van de plaats Bastia, direct aan de azuurblauwe Middellandse Zee. Deze camping is dan ook een uitstekende uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie op Corsica.

Over Camping Domaine d’Anghione

Camping Domaine d’Anghione is een zeer grote camping met 594 plaatsen. Er zijn talloze accommodaties te huur op de camping, waaronder verschillende soorten stacaravans. Op de camping is altijd wel wat te beleven. Zo is er een mooi buitenzwembad, waar jong en oud heerlijk af kan koelen tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een apart kinderbad voor de allerkleinsten. Dankzij de ligging aan de oostkust van Corsica wandelt u vanaf het terrein van de camping zo het strand op. Naast de zwemgelegenheden is er ook een buitenspeeltuin voor de kinderen, een tennisbaan en kunnen er fietsen gehuurd worden. Of u nou alleen met uw partner of met het hele gezin de vakantie doorbrengt op Camping Domaine d’Anghione: niemand hoeft zich hier te vervelen!
Camping Domaine d'Anghione

In de omgeving van Camping Domaine d’Anghione

In de omgeving van deze mooie camping is genoeg te zien en te beleven. Zo behoort een uitstapje naar de leuke plaats Bastia tot de mogelijkheden, evenals een bezoekje aan de indrukwekkende Romeinse ruïnes van Aléria. Bent u een liefhebber van mooie kerkjes? Dan moet u de kerk van San Michele de Murato echt eens gezien hebben. Bent u een natuurliefhebber? In het binnenland ligt het mooie landschap Castagniccia, waar vele mooie wandelroutes zijn uitgezet. Ook kunt u hier talloze mooie dorpjes bezichtigen. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat: deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie op het eiland Corsica!

Boek uw verblijf op Camping Domaine d’Anghione

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze schitterende camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie op Corsica!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Haute-Corse ook interessant: