Camping Les Castors

Camping Les Castors ligt bij de leuke plaats Calvi, in het noorden van het eiland Corsica.Camping Les Castors Zelfs tijdens de warme zomerdagen is het hier goed uit te houden, want het strand ligt op loopafstand van het campingterrein. Camping Les Castors is een ideale vakantiebestemming voor een heerlijke vakantie in het noorden van Corsica.

Over Camping Les Castors

Camping Les Castors is een middelgrote camping, met 119 staanplaatsen, waarvan 89 huuraccommodaties. De camping kent dankzij haar ligging, op een bosrijk terrein, vele schaduwplaatsen. De plaatsen op de camping zijn goed bereikbaar, doordat het campingterrein grotendeels vlak is. Op het terrein van de camping is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo kunt u er natuurlijk voor kiezen om een goed boek te lezen in de schaduw van een van de vele bomen. Er is echter ook een zwembad aanwezig op de camping, waar jong en oud kan genieten van een verfrissende duik. Bij het zwembad is tevens een kleutergedeelte aanwezig, zodat zelfs de allerkleinsten in het water kunnen genieten. Ook is er voor de kinderen een speeltuin aanwezig op het terrein van de camping, zodat zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen.

In de omgeving van Camping Les Castors

In de omgeving van de camping is veel te zien en te beleven. Zo is het historische centrum van Calvi prima bereikbaar vanaf het terrein van de camping. De indrukwekkende citadel van Calvi is meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Een kleine tien kilometer ten oosten van Calvi ligt het mooie plaatsje Lumio. Vanuit dit schilderachtige plaatsje kunt u naar het Village d’Occi wandelen. Dit vervallen dorpje ligt bovenop een hoge rots, vanwaar u kunt genieten van een indrukwekkend uitzicht. Ongeveer dertig kilometer ten zuiden van de camping ligt het adembenemend mooie natuurreservaat Scandola. Tot slot behoren ook uitstapjes naar mooie plaatsen als L’Île-Rousse en Sant’Antonino tot de mogelijkheden wanneer u uw vakantie doorbrengt op Camping Les Castors.

Boek uw verblijf op Camping Les Castors

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie op Corsica!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Haute-Corse ook interessant: