Camping Merendella

Camping Merendella ligt in een prachtig, bosrijk gebied en direct aan zee.Camping Merendella Dankzij de vele bomen kunt u op deze camping tijdens de warme zomerdagen heerlijk ontspannen op de vele schaduwrijke plekken. De camping ligt ongeveer dertig kilometer ten noorden van de plaats Aléria, bekend om haar prachtige Romeinse ruïnes. Dankzij haar prachtige ligging aan de oostkust van Corsica, kunt u op camping Merendella genieten van een heerlijke vakantie aan zee.

Over camping Merendella

Camping Merendella heeft 156 staanplaatsen, waarvan een aantal direct aan het strand liggen. Op deze plaatsen is, in tegenstelling tot de overige plaatsen op de camping, slechts weinig beschutting. Op elk van de overige plekken is daarentegen wel sprake van veel beschutting, dankzij de vele bomen. De verschillende plekken zijn gescheiden door heggen, waardoor u voldoende privacy geniet. Naast de staanplaatsen voor tenten zijn er op het campingterrein ook toercaravans, stacaravans en bungalows te huur.
Op de camping is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo is er een verwarmd buitenzwembad, compleet met zonneweide en sauna waar u helemaal tot rust kunt komen. Vanuit het zwembad kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Ook is er een speeltuin voor de kinderen, een volleybalveld en een tafeltennistafel.

In de omgeving van camping Merendella

In de omgeving van camping Merendella is veel te zien en te beleven. Van het mooie plaatsje Aléria, met haar indrukwekkende Romeinse ruïnes, tot aan het prachtige binnenland van Corsica. In het binnenland vindt u vele mooie, karakteristieke dorpjes. Wanneer u verder naar het noorden rijdt kunt u onder meer de mooie kerk San Michele de Murato bezichtigen. Deze kerk behoort volgens velen tot de mooiste bezienswaardigheden op het eiland Corsica. Andere mooie bezienswaardigheden in de omgeving van de camping zijn Castagniccia en de mooie plaats Corte met haar indrukwekkende citadel.

Boek uw verblijf op camping Merendella

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie op Corsica!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Haute-Corse ook interessant: