Camping Sandaya Cap Sud

Camping Sandaya Cap Sud is een mooie camping die nagenoeg direct aan het strand ligt, in het noordoosten van het mooie eiland Corsica. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor het hele gezin. Vanaf deze camping kunt u gemakkelijk het mooie eiland Corsica verkennen!

Over camping Sandaya Cap Sud

Deze camping is een middelgrote camping met 250 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets en stacaravans huren. Vanuit sommige accommodaties kunt u genieten van een prachtig uitzicht over zee! De camping ligt op een mooi groen, bebost terrein. Dankzij de vele eucalyptusbomen is er vrijwel altijd sprake van voldoende schaduwplekken en is er ook veel privacy. Op deze camping is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo is er een fijn buitenzwembad, waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Doordat de camping aan de rand van het strand ligt, is dit ook een ideale vakantiebestemming voor een fijne strandvakantie. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen.
Ook is er een sportterrein en kunt u bij de receptie fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving van deze camping kunt verkennen!

In de omgeving van camping Sandaya Cap Sud

In de directe omgeving van deze camping zijn verschillende leuke bezienswaardigheden te vinden. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt in deze streek, onder meer de indrukwekkende Romeinse ruïnes van Aléria bezoeken. Zeer interessant voor jong en oud! Een wandeling door de prachtige Gorges de la Restonica is een absolute aanrader voor de natuurliefhebbers en wandelaars onder ons. Tot slot is ook een uitstapje naar de mooie plaats Calvi de moeite waard. Hier kunt u onder meer de indrukwekkende Citadel van Calvi bezoeken!

Boek uw verblijf op camping Sandaya Cap Sud

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Haute-Corse op het eiland Corsica!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Haute-Corse ook interessant: