Camping Torraccia

Camping Torraccia ligt aan de westkust van Corsica, ongeveer vijf kilometer ten noorden van de leuke plaats Cargèse.Camping Torraccia Op deze mooie camping zijn vele schaduwrijke plekken te vinden, waardoor het hier, zelfs tijdens de warme zomerdagen, heerlijk vertoeven is. De camping is gelegen in een rustige omgeving, tussen twee zandstranden. Vanaf het terrein van de camping kunt u genieten van een mooi panoramisch uitzicht over de vallei en het strand van Chiuni.

Over camping Torraccia

Camping Torraccia is een middelgrote camping met 115 verschillende staanplaatsen, waarvan 35 huuraccommodaties. Elk van de staanplaatsen op de camping ligt tussen de bomen, waardoor u hier altijd van de nodige schaduw kunt genieten. De camping is opgedeeld in verschillende terrassen, waardoor het campingterrein soms flinke hoogteverschillen kent. Naast de plaatsen voor caravans en tenten kunt u er ook voor kiezen om een bungalow te huren. Op de camping is een mooi zwembad te vinden, compleet met waterglijbaan. Ook het strand is goed bereikbaar. Niemand hoeft zich te vervelen op de camping, want er is genoeg te beleven. Zo is er onder meer een tafeltennistafel en zijn er verschillende sportvelden. Zo zijn er mogelijkheden om te volleyballen, kunt u hier tennissen of een potje badminton spelen. Voor de allerkleinsten is er uiteraard een speeltuin aanwezig.
Camping Torraccia

In de omgeving van camping Torraccia

In de omgeving van camping Torraccia is veel te zien en te beleven. Allereerst is een bezoekje aan het prachtige plaatsje Cargèse meer dan de moeite waard. Dit plaatsje staat bekend om haar mooie kerkjes. Op ongeveer twintig minuten rijden vanaf de camping liggen de prachtige Calanches de Piana. Dit is een prachtig natuurgebied met bijzondere rotsformaties. In de prachtige roodgekleurde rotsformaties zijn allerlei vormen en figuren te herkennen. Nog iets noordelijker ligt het indrukwekkende natuurreservaat Scandola, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Ook de Gorges de Spelunca zijn prima bereikbaar vanaf de camping. Deze kloof staat bekend om haar natuurschoon en is een van de meest geliefde vakantiebestemmingen op Corsica! Tot slot is een bezoekje aan de mooie plaats Ajaccio ook de moeite waard. Deze stad staat bekend als de geboorteplaats van de Franse keizer Napoleon en kent vele gezellige straatjes met leuke winkels.

Boek uw verblijf op camping Torraccia

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie op Corsica!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Corse-du-Sud ook interessant: