Domaine naturiste de Bagheera

Domaine naturiste de Bagheera ligt aan de oostkust van Corsica, zo’n 15 kilometer ten noorden van de plaats Aléria.Domaine naturiste de Bagheera De naturistencamping ligt bij het kleine plaatsje Bravone, in een bos aan zee. Tijdens de zonnige, warme zomerdagen loopt u vanaf de camping zo het strand op voor een verfrissende duik in zee. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om op uw staanplaats in alle rust in de schaduw genieten van uw vakantie.

Over Domaine naturiste de Bagheera

Domaine naturiste de Bagheera bestaat uit 350 staanplaatsen, waarvan 100 huuraccommodaties zijn, van villa’s en chalets tot aan mobile homes. Mede dankzij haar ligging aan zee valt er genoeg te doen op de camping. Zo kunt u er voor kiezen om de dag door te brengen op het zandstrand dat bij de camping hoort. Het strand loopt langzaam af in zee, waardoor ook de kleinere kinderen hier rustig kunnen spelen. Bij de camping kunt u onder meer snorkelen, windsurfen en waterskiën. Ook is er een tennisbaan en een sportterrein. Op het campingterrein is tevens een sauna te vinden waar u heerlijk kunt relaxen. Ook zijn er twee restaurants waar u kunt genieten van een lekkere maaltijd. Hier bent u onder meer aan het juiste adres voor heerlijke streekproducten.
Domaine naturiste de Bagheera

In de omgeving van Domaine naturiste de Bagheera

In de omgeving van Domaine naturiste de Bagheera is genoeg te doen. Van een bezoekje aan de plaats Aléria, met haar mooie Romeinse ruïnes, tot aan het prachtige binnenland van Corsica. Wanneer u vanaf de camping het binnenland van Corsica inrijdt, komt u in Castagniccia. Dit gebied heeft haar naam te danken aan haar uitgestrekte kastanjebossen. Ook staat dit gebied bekend om haar bijzonder mooie dorpjes. De plaats Corte is ook meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Vanuit haar citadel kunt u genieten van een prachtig uitzicht over deze mooie plaats en haar omgeving.

Boek uw verblijf op Domaine naturiste de Bagheera

Wilt u uw vakantie doorbrengen op Domaine naturiste de Bagheera? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie op Corsica!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Haute-Corse ook interessant: