Riva Bella Resort

Riva Bella Resort is een prachtige naturistencamping op Corsica. De camping ligt vlakbij de plaats Aléria, bekend om haar Romeinse ruïnes. De camping ligt direct aan zee en beschikt dan ook over een eigen naturistenstrand. Op Corsica schijnt de zon 320 dagen per jaar, waardoor Riva Bella Resort een ideale vakantiebestemming is.

Over Riva Bella Resort

Riva Bella Resort ligt op een groot terrein dat circa 70 hectare groot is. Op deze camping zijn 316 staanplaatsen, waarvan een derde bestaat uit bungalows, compleet ingerichte tenten en loges. Enkele van deze accommodaties liggen direct aan het strand. Zo wandelt u zo uit uw bungalow het strand op. De plaatsen aan het strand zijn vrijwel onbeschut, daar waar u bij de overige plaatsen op het terrein tijdens de warme zomerdagen heerlijk kunt ontspannen in de schaduw van de bomen.
Naast de prachtige en ruime staanplaatsen beschikt de camping ook over een groot wellnesscentrum. Dit wellnesscentrum is maar liefst 500 vierkante meter groot. Hier kunt u heerlijk ontspannen en naast de verschillende spa’s, ook genieten van een of meerdere schoonheidsbehandelingen. Verder vindt u hier onder meer tropische douches, bio-sauna’s en verschillende jacuzzi’s. Ook aan de sportliefhebbers en kinderen is gedacht: zo zijn er meerdere activiteiten te vinden op de camping. Zo is er een zeilschool, is er een boogschietbaan en zijn er velden om te tennissen en volleyballen.
Riva Bella Resort

In de omgeving van Riva Bella Resort

In de omgeving van Riva Bella Resort is genoeg te zien en te beleven. Zo is een bezoekje aan het eerder genoemde plaatsje Aléria, met haar indrukwekkende Romeinse ruïnes meer dan de moeite waard. Op ongeveer een uurtje rijden vanaf de camping ligt de mooie plaats Corte met haar indrukwekkende citadel. Ook een ritje door het prachtige gebied dat bekend staat als Castagniccia is de moeite waard. Hier vindt u vele schilderachtige dorpjes en kunt u naar hartenlust wandelen over de vele mooie wandelroutes die in dit gebied zijn uitgezet. Riva Bella Resort is een prima vakantiebestemming voor een onvergetelijke vakantie op Corsica!

Boek uw verblijf op Riva Bella Resort

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze schitterende camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie op Corsica!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Haute-Corse ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk