Bezienswaardigheden in Cher

Het departement Cher is een mooie streek in het midden van Frankrijk. Dit departement maakt samen met de departementen Eure-et-Loir, Loir-et-Cher, Indre-et-Loire, Indre en Loiret deel uit van de regio Centre. Deze regio staat al jaren bekend als een geweldige vakantiebestemming. Er zijn veel mooie bezienswaardigheden in Cher te vinden, van prachtige kastelen tot aan mooie abdijen. Wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit departement kunt u onder meer de mooie abdij van Noirlac bezoeken. Deze abdij staat bekend als een van de best bewaard gebleven Cisterciënzerabdijen in heel Frankrijk! Ook een uitstapje naar de indrukwekkende kathedraal van Bourges is de moeite waard. Een bezoekje aan het mooie Château de Meillant is leuk voor het hele gezin. Op deze pagina zijn de leukste bezienswaardigheden in Cher op een rijtje gezet. In deze mooie streek kunt u enorm veel zien en beleven!

De bezienswaardigheden in Cher op een rij

De vele mooie bezienswaardigheden in dit veelzijdige departement zijn prima bereikbaar vanuit mooie plaatsjes als Apremont-sur-Allier en Aubigny-sur-Nère. Beide plaatsjes behoren tot de mooiste plaatsjes in Frankrijk en zijn dan ook absoluut de moeite waard om te bezoeken. In beide plaatsjes kunt u gerust een paar uur doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Zo zijn er in beide plaatsjes prachtige gebouwen en charmante straatjes te vinden.

Bezienswaardigheden in Cher

Deze bezienswaardigheden in Cher zelf bezoeken?

Wilt u deze leuke bezienswaardigheden in deze mooie streek zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in het departement Cher op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de bezienswaardigheden in dit gebied eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in deze streek!

Zonnig Zuid-Frankrijk