Bezienswaardigheden in Loir-et-Cher

Loir-et-Cher is een mooie streek in het midden van Frankrijk. Samen met de vijf andere departementen Cher, Eure-et-Loir, Indre-et-Loire, Indre en Loiret vormt het departement Loir-et-Cher de regio Centre.Bezienswaardigheden in Loir-et-Cher Deze regio is een zeer geliefde vakantiebestemming. Bezienswaardigheden in Loir-et-Cher zijn er dan ook in overvloed. Zo kunt u tijdens uw vakantie in dit mooie departement onder meer indrukwekkende kastelen als het Château de Cheverny, het kasteel van Chaumont-sur-Loire, of het wereldberoemde kasteel van Chambord bezoeken. Elk van deze kastelen is leuk om te bezoeken voor het hele gezin. Op deze pagina zijn de leukste bezienswaardigheden in Loir-et-Cher inzichtelijk gemaakt. In deze mooie streek is genoeg te zien en te beleven!

De bezienswaardigheden in Loir-et-Cher op een rij

De bezienswaardigheden in deze mooie streek zijn prima bereikbaar vanuit de vele leuke steden en dorpen in dit departement, waaronder de leuke plaats Vendôme. Vendôme ligt zeer gunstig ten opzichte van de verschillende bezienswaardigheden en staat bovendien bekend om zijn prachtige historische centrum. In het dit mooie centrum kunt u gerust een middagje doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. De combinatie van de vele leuke winkeltjes en charmante straatjes zorgt er voor dat u hier uren door kunt brengen. Deze plaats is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Loir-et-Cher!

Bezienswaardigheden in Loir-et-Cher

Deze bezienswaardigheden in Loir-et-Cher zelf bezoeken?

Wilt u deze leuke bezienswaardigheden in deze mooie streek zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de bezienswaardigheden in Loir-et-Cher eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in deze streek!