Bezienswaardigheden in Bas-Rhin

In het departement Bas-Rhin is veel te zien en te beleven, want bezienswaardigheden in Bas-Rhin zijn er in overvloed.Bezienswaardigheden in Bas-Rhin Dit departement is dan ook een geliefde vakantiebestemming. Samen met het departement Haut-Rhin maakt het departement Bas-Rhin deel uit van de regio Elzas. Deze regio staat bekend om zijn rijke geschiedenis, zijn indrukwekkende kastelen en om zijn prachtige dorpjes. Brengt u uw vakantie door in deze streek? Dan kunt u onder meer het indrukwekkende kasteel Haut-Kœnigsbourg bezoeken. Dit kasteel staat bekend als een van de mooiste kastelen in het noorden van Frankrijk. Ook een bezoekje aan het mooie Château de Fleckenstein is de moeite waard. Ook een bezoekje aan de mooie stad Strasbourg is de moeite waard. Voor een uitgebreid bezoek aan deze mooie stad kunt u gerust een dag de tijd nemen. Uw bezoek aan Straatsburg is niet compleet zonder de mooie kathedraal gezien te hebben!

De bezienswaardigheden in Bas-Rhin op een rij

Op deze pagina zijn de meest indrukwekkende bezienswaardigheden in Bas-Rhin op een rijtje gezet. Elk van deze bezienswaardigheden is prima bereikbaar vanuit de vele leuke plaatsen in deze streek. Met name de grotere stad Strasbourg is meer dan geschikt als uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in deze streek. In het departement Bas-Rhin en elders in de regio Elzas is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Bezienswaardigheden in Bas-Rhin

Deze bezienswaardigheden in Bas-Rhin zelf bezoeken?

Wilt u deze leuke bezienswaardigheden in Bas-Rhin zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in dit gebied op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de bezienswaardigheden in het departement Bas-Rhin eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in deze streek!