Bezienswaardigheden in Haut-Rhin

Het departement Haut-Rhin is een geliefde vakantiebestemming, want er zijn veel mooie bezienswaardigheden in Haut-Rhin te vinden.Bezienswaardigheden in Haut-Rhin Samen met het departement Bas-Rhin vormt het departement Haut-Rhin de regio Elzas. Deze regio staat bekend om zijn prachtige dorpjes met mooie vakwerkhuizen, zijn indrukwekkende kastelen en zijn prachtige landschappen. Het departement Haut-Rhin is dan ook een meer dan geschikte vakantiebestemming voor een veelzijdige vakantie. Brengt u uw vakantie door in dit mooie departement? Dan kunt u onder meer het indrukwekkende Château du Hohlandsbourg bezoeken. Een bezoekje aan dit indrukwekkende kasteel is leuk voor het hele gezin. Ook een bezoekje aan Château de Kaysersberg is aan te raden en is bovendien prima te combineren met een wandeling door het mooie plaatsje Kaysersberg. Tot slot is ook een bezoekje aan Hartmannswillerkopf, een berg die ook wel bekend staat onder de naam Vieil Armand, de moeite waard. Hier is zwaar gevochten tijdens de Eerste Wereldoorlog.

De bezienswaardigheden in Haut-Rhin op een rij

Op deze pagina zijn de meest indrukwekkende bezienswaardigheden in Haut-Rhin op een rijtje gezet. Elk van deze bezienswaardigheden is prima bereikbaar vanuit de vele leuke plaatsen in deze streek. Zo zijn plaatsen als Colmar, Eguisheim, Kaysersberg en Riquewihr stuk voor stuk een prima uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in deze steek. Bovendien zijn al deze plaatsjes ook meer dan de moeite waard om te bezoeken!

Bezienswaardigheden in Haut-Rhin

Deze bezienswaardigheden in Haut-Rhin zelf bezoeken?

Wilt u deze leuke bezienswaardigheden in Haut-Rhin zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in dit gebied op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de bezienswaardigheden in Haut-Rhin eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in deze veelzijdige streek!