Bezienswaardigheden in Jura

In het departement Jura zijn veel mooie bezienswaardigheden te vinden.Bezienswaardigheden in Jura Samen met de departementen Doubs, Haute-Saône en Territoire de Belfort maakt het departement Jura deel uit van de regio Franche-Comté. De Jura staat bekend om de prachtige natuur. Er zijn veel mooie bezienswaardigheden in Jura te vinden. Van de mooie kloof Gorges de l’Abîme en de watervallen van Hérisson tot aan de grot van Moidons. Voor natuurliefhebbers en wandelaars is er heel veel moois te zien in dit departement. Ook zijn er talloze wandelroutes uitgezet via welke u deze mooie streek zelf kunt verkennen. Het is dan ook niet voor niets dat het departement Jura een zeer geliefde vakantiebestemming is voor wie op zoek is naar rust, ruimte en adembenemend mooie natuur.

De bezienswaardigheden in Jura op een rij

Elk van de genoemde bezienswaardigheden in het departement Jura is goed bereikbaar vanuit de vele leuke plaatsen in de regio Franche-Comté. Zo zijn plaatsjes als Baume-les-Messieurs en Château-Chalon evenals de grotere stad Besançon stuk voor stuk geschikt als uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in deze streek. Bovendien zijn deze plaatsen ook erg leuk om te verkennen. Zo kunt u voor een uitgebreid bezoek aan de stad Besançon gerust een dag de tijd nemen.

Bezienswaardigheden in Jura

Deze bezienswaardigheden in Jura zelf bezoeken?

Wilt u deze leuke bezienswaardigheden in Jura zelf bezoeken en genieten van de prachtige natuur? Wij hebben de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de mooie bezienswaardigheden in het departement Jura eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in dit mooie gebied.