Bezienswaardigheden in Seine-Maritime

Er zijn verschillende mooie bezienswaardigheden in Seine-Maritime te vinden.Bezienswaardigheden in Seine-Maritime Samen met het departement Eure maakt het departement Seine-Maritime deel uit van de regio Haute-Normandie. Deze regio is prima bereikbaar vanuit zowel Nederland als België en is daarom ook voor kortere vakanties een prima vakantiebestemming. Wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit departement is er genoeg te zien en te beleven. Zo zijn er in dit departement verschillende mooie bouwwerken te vinden, waaronder de indrukwekkende abdij van Jumièges en de kathedraal van Rouen. Een bezoekje aan de stad Rouen is niet compleet zonder deze kathedraal in de oude binnenstad gezien te hebben. Ook een bezoekje aan de prachtige kliffen van Étretat is de moeite waard. Deze krijtrotsen zijn wereldberoemd en moet u dan ook echt eens gezien hebben.

De bezienswaardigheden in Seine-Maritime op een rij

Op deze pagina zijn de mooiste bezienswaardigheden in het departement Seine-Maritime op een rijtje gezet. Elk van deze bezienswaardigheden is meer dan de moeite waard om te bezoeken wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit departement, of elders in de regio Haute-Normandie. Deze bezienswaardigheden zijn bovendien prima bereikbaar vanuit de verschillende mooie steden en dorpen in deze streek. Zo is bijvoorbeeld de mooie stad Rouen niet alleen de moeite waard om te bezoeken wanneer u uw vakantie doorbrengt in deze streek, maar ook nog eens een meer dan geschikte uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie!

Bezienswaardigheden in Seine-Maritime

Deze bezienswaardigheden in Seine-Maritime bezoeken?

Wilt u deze leuke bezienswaardigheden in het departement Seine-Maritime zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in Seine-Maritime op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de bezienswaardigheden in Seine-Maritime eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in deze veelzijdige streek!