Hotels in Auvergne

Auvergne is een prachtige regio in het Centraal Massief. Er is hier veel te zien en te beleven, wat van deze streek een ideale vakantiebestemming maakt. Er zijn dan ook veel hotels in Auvergne te vinden.Hotels in Auvergne Op deze pagina zetten wij het aanbod aan hotels in Auvergne voor u op een rij. Van prachtige hotels midden in de natuur tot aan hotels bij een leuke plaats. Of u nou op zoek bent naar een hotel in het departement Allier of toch in een van de andere mooie departementen in Auvergne. Wat voor soort hotel u ook zoekt: wij maken de hotels in Auvergne voor u inzichtelijk!

Hotels in Auvergne per departement

In het onderstaande overzicht zijn de hotels in deze mooie streek voor u onderverdeeld per departement. Zo kunt u gemakkelijk zoeken naar een leuk hotel in een van de mooie departementen in Auvergne: Allier, Cantal, Haute-Loire of Puy-de-Dôme!

Hotels in Auvergne voor een onvergetelijke stedentrip

Bent u op zoek naar een leuk hotel voor een onvergetelijke stedentrip in Auvergne? Steden en dorpen als Clermont-Ferrand, Le Puy-en-Velay, Aurillac, Moulins, Vichy en Salers zijn erg leuk om te bezoeken. In elk van deze plaatsen kunt u gerust een dag doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Hotels in Auvergne vlakbij leuke bezienswaardigheden

Altijd al een keer een de prachtige Puy de Dôme willen beklimmen, of het schilderachtige Château de Val willen bezichtigen? Of wilt u van het indrukwekkende uitzicht genieten vanaf de Saint-Michel d’Aiguilhe kapel in Le Puy-en-Velay? In het onderstaande overzicht vindt u de beste hotels bij de leukste bezienswaardigheden in de regio Auvergne!