Hotels in Champagne-Ardenne

De regio Champagne-Ardenne is een fijne vakantiebestemming in het noorden van Frankrijk.Hotels in Champagne-Ardenne Doordat deze regio goed bereikbaar is vanuit zowel Nederland als België, is Champagne-Ardenne ook een geschikte vakantiebestemming voor een korte vakantie. Er zijn veel hotels in Champagne-Ardenne te vinden. Vanuit de verschillende hotels in deze streek kunt u talloze leuke bezienswaardigheden en steden en dorpen bezoeken!

De beste aanbieders van hotels in Champagne-Ardenne

Er zijn enorm veel leuke hotels in Champagne-Ardenne te vinden. Van hotels die goed geschikt zijn als tussenstop op reis naar het zuiden tot aan hotels waar u gerust een weekje vakantie kunt vieren. Het ruime aanbod aan hotels in deze streek kan het lastig maken om het meest geschikte hotel in dit gedeelte van Frankrijk te vinden. Wij helpen u graag een handje met uw zoektocht naar een geschikt hotel. Wat voor soort hotel u ook zoekt, via de onderstaande aanbieders kunt u gemakkelijk en snel de beste hotels in de regio Champagne-Ardenne vinden!

Trivago

Bij Trivago.nl kunt u gemakkelijk en snel de beste hotels in Champagne-Ardenne vinden!

Booking

Bij Booking.com vindt u eenvoudig en snel de beste hotels in deze mooie regio!

Hotels in Champagne-Ardenne per departement

De regio Champagne-Ardenne bestaat uit vier verschillende departementen. Deze vier departementen zijn: Ardennes, Aube, Haute-Marne en Marne. Per departement hebben wij voor u de beste hotels op een rijtje gezet.

In de omgeving van hotels in Champagne-Ardenne

In de omgeving van de vele leuke hotels in de regio Champagne-Ardenne zijn tal van leuke bezienswaardigheden te vinden. Zo kunt u tijdens uw vakantie in deze veelzijdige regio onder meer het indrukwekkende kasteel van Sedan bezoeken. Dit kasteel is een van de grootste burchten van Europa. Ook is een bezoekje aan de mooie stad Reims de moeite waard. Uw bezoekje aan deze mooie stad is niet compleet zonder de indrukwekkende kathedraal van Reims gezien te hebben. Tijdens een bezoek aan Fort de la Pompelle kunt u alles te weten komen over de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog in deze streek!

Zonnig Zuid-Frankrijk