Hotels in Alpes-Maritimes

Hotels in Alpes-Martimes zijn er in overvloed. Zo zijn er alleen al in de vele mooie steden in dit gebied, waaronder Antibes, Cannes, Grasse en Nice, enorm veel leuke hotels te vinden. Van hotels vlak bij het strand tot aan hotels aan de rand van een charmant dorpje: het aanbod is enorm. Het departement Alpes-Maritimes maakt samen met de departementen Alpes-de-Haute-Provence, Hautes-Alpes, Bouches-du-Rhône, Vaucluse en Var deel uit van de regio Provence. In het departement Alpes-Maritimes is veel te zien en te beleven. Zo liggen veel hotels in Alpes-Maritimes in de buurt van leuke bezienswaardigheden, zoals Cemenelum, Fort Carré, of mooie grotten als de grot van Saint-Cézaire en Grotte de Baume Obscure. Ook zijn de indrukwekkende kloven Gorges de Daluis en Gorges du Cians vanuit de verschillende hotels in Alpes-Maritimes prima bereikbaar.

De beste aanbieders van hotels in Alpes-Maritimes

Omdat het aanbod aan leuke hotels in het departement Alpes-Maritimes erg groot is, kan het soms lastig zijn om het meest geschikte hotel te vinden. Of u nou op zoek bent naar een charmant hotel in de binnenstad van een leuke plaats, of een comfortabel hotel voor een tussenstop. Wat voor soort hotel u ook zoekt, via de onderstaande aanbieders kunt u gemakkelijk en snel de beste hotels in het departement Alpes-Maritimes vinden!

Trivago

Bij Trivago.nl kunt u gemakkelijk en snel de beste accommodaties in het departement Alpes-Maritimes vinden!

Booking

Bij Booking.com vindt u eenvoudig en snel de beste vakantie accommodaties in het departement Alpes-Maritimes!

Vakantie in Alpes-Maritimes

In de omgeving van de vele leuke hotels in Alpes-Maritimes is genoeg te zien en te beleven. Naast de eerder genoemde bezienswaardigheden, kunt u bijvoorbeeld ook het mooie Nationaal Park van Mercantour bezoeken. In dit prachtige natuurpark kunt u naar hartenlust wandelen en genieten van de prachtige landschappen. Ook zijn er veel mooie steden en dorpen in Alpes-Maritimes te vinden. Zo behoren uitstapjes naar leuke plaatsen als Antibes, Cannes en Nice, maar ook Grasse, Menton en Vence, tot de mogelijkheden. Elk van deze plaatsen is meer dan de moeite waard om te bezoeken wanneer u uw vakantie doorbrengt in deze mooie streek!

Ontdek ook het aanbod elders in de regio Provence

De regio Provence bestaat naast het departement Alpes-Maritimes ook uit de departementen Hautes-Alpes, Alpes-de-Haute-Provence, Bouches-du-Rhône, Var en Vaucluse. Voor elk van deze departementen hebben wij een volledig aanbod aan hotels op een rijtje gezet!

Bekijk ook het aanbod in de andere regio’s!

Liever op vakantie naar een andere regio? Wij hebben voor elk van de regio’s in Frankrijk de beste aanbieders op een rijtje gezet!