Hotels in Hautes-Alpes

Er zijn veel mooie hotels in Hautes-Alpes te vinden. Samen met de departementen Alpes-de-Haute-Provence, Alpes-Maritimes, Bouches-du-Rhône, Vaucluse en Var maakt het departement Hautes-Alpes deel uit van de regio Provence. In het departement Hautes-Alpes is enorm veel te zien en te beleven. Zo liggen veel hotels in dit gebied niet ver van leuke bezienswaardigheden, zoals Fort Queyras. Ook zijn indrukwekkende bergpassen als Col d’Izoard en Col du Galibier vanuit de verschillende hotels in Hautes-Alpes prima bereikbaar. In deze streek kunt u gerust meerdere weken vakantie doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

De beste aanbieders van hotels in Hautes-Alpes

Omdat het aanbod aan leuke hotels in het departement Hautes-Alpes erg groot is, kan het soms lastig zijn om het meest geschikte hotel te vinden. Of u nou op zoek bent naar een charmant hotel in de binnenstad van een leuke plaats, of een comfortabel hotel voor een tussenstop. Wat voor soort hotel u ook zoekt, via de onderstaande aanbieders kunt u gemakkelijk en snel de beste hotels in het departement Hautes-Alpes vinden!

Trivago

Bij Trivago.nl kunt u gemakkelijk en snel de beste accommodaties in het departement Hautes-Alpes vinden!

Booking

Bij Booking.com vindt u eenvoudig en snel de beste vakantie accommodaties in het departement Hautes-Alpes!

Vakantie in Hautes-Alpes

In de omgeving van de vele leuke hotels in Hautes-Alpes is enorm veel te zien en te beleven. Naast het eerder genoemde Fort Queyras en de bergpassen Col d’Izoard en Col du Galibier, kunt u ook het Lac de Serre-Ponçon bezoeken. Een bezoekje aan dit prachtige stuwmeer is leuk voor het hele gezin. De natuurliefhebbers en wandelaars onder ons kunnen uren wandelen in het prachtige Parc National des Écrins. Naast de vele leuke bezienswaardigheden, zijn er ook veel mooie steden en dorpen in Hautes-Alpes te vinden. Zo zijn er verschillende hotels in Hautes-Alpes te vinden in mooie plaatsen als Briançon, Embrun en Gap. Ook zijn kleinere plaatsjes als La Grave en Saint-Véran leuk om te bezoeken!

Ontdek ook het aanbod elders in de regio Provence

De regio Provence bestaat naast het departement Hautes-Alpes ook uit de departementen Alpes-de-Haute-Provence, Alpes-Maritimes, Bouches-du-Rhône, Var en Vaucluse. Voor elk van deze departementen hebben wij een volledig aanbod aan hotels op een rijtje gezet!

Bekijk ook het aanbod in de andere regio’s!

Liever op vakantie naar een andere regio? Wij hebben voor elk van de regio’s in Frankrijk de beste aanbieders op een rijtje gezet!