Hotels in Var

Er zijn veel leuke hotels in Var te vinden. Dit is niet vreemd te noemen, want dit gedeelte van de regio Provence staat bekend als een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in het zonnige zuiden van Frankrijk. Samen met de departementen Alpes-de-Haute-Provence, Alpes-Maritimes, Hautes-Alpes, Bouches-du-Rhône en Vaucluse maakt het departement Var deel uit van de regio Provence. In het departement Var kunt u gerust meerdere weken vakantie doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Veel leuke hotels in Var liggen in de nabijheid van mooie steden en dorpen of bezienswaardigheden. Plaatsen als Draguignan, Brignoles, Fayence en Fréjus zijn meer dan de moeite waard om te bezoeken. Elk van deze plaatsen is bovendien ook meer dan geschikt als uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in deze streek.

De beste aanbieders van hotels in Var

Omdat het aanbod aan leuke hotels in het departement Var erg groot is, kan het soms lastig zijn om het meest geschikte hotel te vinden. Of u nou op zoek bent naar een charmant hotel in de binnenstad van een leuke plaats, of een comfortabel hotel voor een tussenstop. Wat voor soort hotel u ook zoekt, via de onderstaande aanbieders kunt u gemakkelijk en snel de beste hotels in het departement Var vinden!

Trivago

Bij Trivago.nl kunt u gemakkelijk en snel de beste hotels in het departement Var vinden!

Booking

Bij Booking.com vindt u eenvoudig en snel de beste hotels in het departement Var!

In de omgeving van hotels in Var

In de omgeving van hotels in Var is genoeg te zien en te beleven. Brengt u uw vakantie door in het departement Var? Dan kunt u onder meer de indrukwekkende citadel van Saint-Tropez bezoeken. Een uitstapje naar dit fort is leuk voor het hele gezin. Ook is een bezoekje aan de prachtige kloof Gorges du Verdon de moeite waard. Hier kunt u gerust een dagje doorbrengen door bijvoorbeeld kano’s of waterfietsen te huren. Er is zoveel te zien en te beleven in dit gedeelte van de regio Provence, dat u hier gerust meerdere weken vakantie kunt vieren!