Hotels in Franche-Comté

De regio Franche-Comté is een geliefde vakantiebestemming, want er is veel te zien en te beleven.Hotels in Franche-Comté Van uitgebreide wandeltochten door de prachtige natuur van de Jura, tot aan bezoekjes aan indrukwekkende kastelen en forten als Château de Joux en de immense citadel van Besançon. Er zijn veel mooie hotels in Franche-Comté te vinden. Elk van de vele leuke hotels in deze streek is bijzonder geschikt als uitvalsbasis voor een fijne vakantie. In de regio Franche-Comté kunt u gerust meerdere weken vakantie doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

De beste aanbieders van hotels in Franche-Comté

Het aanbod aan hotels in de regio Franche-Comté is erg groot, wat het soms lastig maakt om het meest geschikte hotel in deze veelzijdige streek te vinden. Bent u bijvoorbeeld op doorreis en zoekt u een comfortabel hotel voor een tussenstop? Of zoekt u naar een charmant hotel om meerdere dagen door te brengen? Wat voor soort hotel u ook zoekt, via de onderstaande aanbieders kunt u gemakkelijk en snel de beste hotels in de regio Franche-Comté vinden!

Trivago

Bij Trivago.nl kunt u gemakkelijk en snel de beste hotels in Franche-Comté vinden!

Booking

Bij Booking.com vindt u eenvoudig en snel de beste hotels in deze mooie regio!

Hotels in Franche-Comté per departement

De regio Franche-Comté bestaat uit de departementen Doubs, Haute-Saône, Jura en Territoire de Belfort. In elk van deze veelzijdige departementen zijn veel leuke hotels te vinden. Per departement hebben wij voor u de beste hotels op een rijtje gezet.

In de omgeving van hotels in Franche-Comté

In de omgeving van hotels in Franche-Comté is erg veel te zien en te beleven. Zo zijn er talloze leuke bezienswaardigheden en steden en dorpen te vinden. Brengt u uw vakantie door in een van de vele hotels die er in deze regio te vinden zijn? Dan kunt u onder meer het indrukwekkende Château de Joux bezoeken. Dit kasteel ligt bovenop een hoge rots en staat bekend als een van de meest spectaculaire bezienswaardigheden in dit gedeelte van Frankrijk. Ook uitstapjes naar mooie grotten als Gouffre de Poudrey en Grotte d’Osselle zijn de moeite waard. Beide grotten zijn leuk om te bezoeken met het hele gezin! Tot slot is ook een uitstapje naar de indrukwekkende citadel van Besançon de moeite waard, evenals een bezoek aan de prachtige Saline Royale d’Arc-et-Senans!