Hotels in Nord-Pas-de-Calais

De regio Nord-Pas-de-Calais ligt, zoals de naam al doet vermoeden, in het uiterste noorden van Frankrijk. Dit maakt deze regio goed bereikbaar vanuit Nederland en België en dus een ideale vakantiebestemming voor een kortere vakantie. In deze regio zijn talloze interessante bezienswaardigheden en mooie steden en dorpen te vinden. Hier kunt u dan ook een fijne vakantie beleven!

De beste aanbieders van hotels in Nord-Pas-de-Calais

Het aanbod aan hotels in Nord-Pas-de-Calais is zeer groot en divers. Dit kan het soms dan ook lastig maken om het meest geschikte hotel in deze mooie streek te vinden. Van mooie hotels in de natuur tot aan charmante hotels in het centrum van een van de mooie steden in deze streek. Om uw zoektocht naar geschikte hotels in de regio Nord-Pas-de-Calais iets gemakkelijker te maken, hebben wij voor u de beste aanbieders van hotels in dit gebied inzichtelijk gemaakt. Via elk van de onderstaande aanbieders kunt u dan ook eenvoudig en snel de beste hotels in de regio Nord-Pas-de-Calais vinden!

Trivago

Bij Trivago.nl kunt u gemakkelijk en snel de beste hotels in Nord-Pas-de-Calais vinden!

Booking

Bij Booking.com vindt u eenvoudig en snel de beste hotels in deze mooie regio!

Hotels in Nord-Pas-de-Calais per departement

De regio Nord-Pas-de-Calais bestaat uit de twee departementen Nord en Pas-de-Calais. Per departement hebben wij voor u de beste hotels op een rijtje gezet.

In de omgeving van hotels in Nord-Pas-de-Calais

In de omgeving van de vele leuke hotels in deze regio is veel te zien. Wanneer u in deze regio verblijft kunt u onder meer de prachtige kliffen van Cap Blanc-Nez en Cap Gris-Nez bezoeken. Ook een bezoekje aan Vimy Ridge is de moeite waard. Hier komt u alles te weten over de slag rondom Vimy Ridge tijdens de Eerste Wereldoorlog. Tot slot is ook een bezoekje aan La Coupole, een indrukwekkend bunkercomplex uit de Tweede Wereldoorlog, zeer interessant. Ook zijn er in deze regio meerdere mooie steden te vinden, waaronder Lille, Arras en Boulogne-sur-Mer. U kunt dan ook gerust meerdere weken vakantie doorbrengen in dit gebied zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Zonnig Zuid-Frankrijk