Hotels in Normandie

De regio Normandie is een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in het noordelijke westen van Frankrijk. Deze regio staat bekend om zijn talloze mooie bezienswaardigheden en steden en dorpen. Vanuit de vele mooie hotels in deze regio kunt u dan ook een fijne vakantie beleven!

De beste aanbieders van hotels in Normandie

Het aanbod aan hotels in Normandie is erg groot en divers. Van hotels in de buurt van de wereldberoemde invasiestranden tot aan charmante hotels in mooie steden als Caen en Bayeux. Er is zoveel te zien en te beleven in de regio Normandie dat u in elk van de hotels in deze streek gerust een weekje vakantie door kunt brengen. Wat voor soort hotel u ook zoekt: het aanbod is erg groot. Dit kan het soms lastig maken om het meest geschikte hotel in dit gebied te vinden. Om uw zoektocht naar geschikte hotels in de regio Normandie iets gemakkelijker te maken, hebben wij voor u de beste aanbieders van hotels in dit gebied inzichtelijk gemaakt. Via elk van de onderstaande aanbieders kunt u dan ook eenvoudig en snel de beste hotels in de regio Normandie vinden!

Trivago

Bij Trivago.nl kunt u gemakkelijk en snel de beste hotels in Normandie vinden!

Booking

Bij Booking.com vindt u eenvoudig en snel de beste hotels in deze mooie regio!

Hotels in Normandie per departement

Normandie bestaat oorspronkelijk uit de regio’s Basse-Normandie en Haute-Normandie. In deze regio’s liggen de departementen Calvados, Manche, Orne, Eure en Seine-Maritime. Per departement hebben wij voor u de beste hotels op een rijtje gezet.

In de omgeving van hotels in Normandie

In de omgeving van de vele leuke hotels in deze regio is enorm vele te zien en te beleven. Zo kunt u onder meer de wereldberoemde invasiestranden Omaha Beach en Utah Beach bezoeken. Ook een bezoekje aan La Pointe du Hoc is een indrukwekkende ervaring. In mooie steden als Caen en Bayeux kunt u gerust een dag doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Het is dan ook niet voor niets dat de regio Normandie een zeer geliefde vakantiebestemming is!