Hotels in Picardie

De regio Picardie ligt in het noorden van Frankrijk en staat bekend om zijn vele bezienswaardigheden en mooie plaatsen. Hotels in Picardie zijn er dan ook in overvloed. Doordat deze regio prima bereikbaar is vanuit zowel Nederland als België is deze streek ook een prima vakantiebestemming voor een kortere vakantie. Vanuit de vele hotels in Picardie kunt u talloze interessante uitstapjes maken!

De beste aanbieders van hotels in Picardie

Het aanbod aan hotels in Picardie is erg groot. Van hotels die goed geschikt zijn als tussenstop tijdens uw reis naar het zuiden van Frankrijk tot aan hotels waar u gerust een weekje door kunt brengen. Wat voor soort hotel u ook zoekt: het aanbod is erg groot. Dit kan het soms lastig maken om het meest geschikte hotel in dit gebied te vinden. Om uw zoektocht naar geschikte hotels in de regio Picardie iets gemakkelijker te maken, hebben wij voor u de beste aanbieders van hotels in dit gebied inzichtelijk gemaakt. Via elk van de onderstaande aanbieders kunt u dan ook eenvoudig en snel de beste hotels in de regio Picardie vinden!

Trivago

Bij Trivago.nl kunt u gemakkelijk en snel de beste hotels in Picardie vinden!

Booking

Bij Booking.com vindt u eenvoudig en snel de beste hotels in deze mooie regio!

Hotels in Picardie per departement

De regio Picardie bestaat uit de departementen Aisne, Oise en Somme. Per departement hebben wij voor u de beste hotels op een rijtje gezet.

In de omgeving van hotels in Picardie

In de omgeving van de vele mooie hotels in de regio Picardie is genoeg te zien en te beleven. Zo zijn er tal van interessante bezienswaardigheden te vinden in dit gebied. De regio Picardie heeft zwaar geleden onder de gevolgen van de Eerste Wereldoorlog. Het is dan ook niet vreemd dat veel van de bezienswaardigheden in deze streek met deze oorlog te maken hebben. Zo behoren onder meer uitstapjes naar het indrukwekkende Beaumont-Hamel Newfoundland Memorial, Lochnagar Crater en het Thiepval Memorial tot de mogelijkheden. Ook zijn bezoekjes aan mooie steden als Soissons, Compiègne en Amiens meer dan de moeite waard. U kunt dan ook gerust meerdere dagen doorbrengen in een van de vele leuke hotels in Picardie: er is veel te zien en te doen!