Hotels in Limousin

De regio Limousin staat bekend als een van de mooiste regio’s in het Zuidwesten van Frankrijk. In dit gebied is veel te zien en te beleven.

Hotels in Limousin Het is dan ook niet vreemd dat er veel hotels in Limousin te vinden zijn. Dankzij talloze leuke bezienswaardigheden als het Château de Bonneval, het Lac de Saint-Pardoux en Tours de Merle is in deze streek altijd wel wat te beleven. Of u nou op zoek bent naar een leuk hotel in de buurt van de belangrijkste bezienswaardigheden, in de buurt van een mooie plaats als Limoges of Brive-la-Gaillarde, of naar een hotel in een van de verschillende departementen van Limousin: op deze pagina maken wij de hotels voor u inzichtelijk!

Hotels in Limousin per departement

In het onderstaande overzicht zijn de hotels in Limousin onderverdeeld per departement. Of u nou een hotel zoekt in het departement Corrèze, het departement Creuse of het departement Haute-Vienne: hier vindt u eenvoudig een leuk hotel in het departement van uw voorkeur.

Hotels in Limousin voor een onvergetelijke stedentrip

Op zoek naar een leuk hotel voor een onvergetelijke stedentrip in de regio Limousin? Plaatsen als Brive-la-Gaillarde, Guéret, La Souterraine, Limoges, Tulle en Uzerche zijn erg leuk om eens te bezoeken!

Hotels in Limousin vlakbij leuke bezienswaardigheden

Wilt u het prachtige Lac de Vassivière bezoeken? Of zwemmen in het Lac de Saint-Pardoux? Oradour-sur-Glane is een bijzonder indrukwekkend plaatsje dat tijdens de Tweede Wereldoorlog verwoest is door de Nazi’s. De overblijfselen van dit plaatsje moet u absoluut eens gezien hebben. In de regio Limousin is veel te zien en te beleven!