Steden en dorpen in Aude

Het departement Aude is een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in het zuiden van Frankrijk.Steden en dorpen in Aude In deze streek zijn veel mooie bezienswaardigheden en plaatsen te vinden. Het departement Aude maakt samen met de departementen Gard, Hérault, Lozère, Pyrénées-Orientales deel uit van de regio Languedoc-Roussillon. Mooie steden en dorpen in Aude zijn er in overvloed. Een van de bekendste plaatsen in Aude is Carcassonne. Deze plaats staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en staat bekend om zijn indrukwekkende middeleeuwse Cité. De Cité van Carcassonne behoort tot de mooiste bezienswaardigheden in het zuiden van Frankrijk. Ook zijn er veel leuke kleinere plaatsjes te vinden in het departement Aude. Zo zijn uitstapjes naar plaatsjes als Alet-les-Bains, Gruissan, Lagrasse en Limoux absoluut de moeite waard. In elk van deze plaatsen kunt u gerust een middag doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

De steden en dorpen in Aude op een rij

Op deze pagina zijn de mooiste steden en dorpen in Aude op een rijtje gezet. Elk van de op deze pagina genoemde plaatsen is absoluut de moeite waard om te bezoeken wanneer u uw vakantie doorbrengt in deze veelzijdige streek. Grotere plaatsen als Carcassonne en Limoux zijn bovendien ook meer dan geschikt als uitvalsbasis voor een fijne vakantie in dit departement van de regio Languedoc-Roussillon!

Steden en dorpen in Aude

Deze steden en dorpen in Aude zelf bezoeken?

Wilt u deze leuke plaatsen in deze veelzijdige streek zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in Aude op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van deze mooie steden en dorpen in Aude eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in deze streek!