Steden en dorpen in Hérault

In het departement Hérault is veel te zien en te beleven. Zo zijn er veel mooie steden en dorpen in Hérault te vinden. Het is dan ook niet voor niets dat dit departement een geliefde vakantiebestemming is. Hérault maakt samen met de departementen Aude, Gard, Lozère en Pyrénées-Orientales deel uit van de veelzijdige regio Languedoc-Roussillon. Mooie steden en dorpen in Hérault zijn er in overvloed. Zo kunt u alleen al in de stad Béziers gerust een middagje doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Ook plaatsen als de badplaatsen Agde en Sète zijn leuk om te bezoeken. Verder in het binnenland zijn tal van mooie dorpjes te vinden, waaronder Olargues, Saint-Guilhem-le-Désert, Roquebrun, Minerve en Saint-Pons-de-Thomières. Tot slot is ook een uitstapje naar de grootste stad van dit departement, Montpellier, de moeite waard. Hier kunt u gerust enkele dagen doorbrengen!

De steden en dorpen in Hérault op een rij

Op deze pagina zijn de mooiste steden en dorpen in het departement Hérault op een rij gezet. Elk van de op deze pagina genoemde steden en dorpen is meer dan de moeite waard om te bezoeken wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit mooie departement. Grotere plaatsen als Béziers en Saint-Pons-de-Thomières en de grote stad Montpellier zijn bovendien ook meer dan geschikt als uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in dit gedeelte van de regio Languedoc-Roussillon!

Steden en dorpen in Hérault

Deze steden en dorpen in Hérault zelf bezoeken?

Wilt u deze leuke plaatsen in deze veelzijdige streek zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in Hérault op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van deze mooie steden en dorpen in Hérault eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in deze streek!