Steden en dorpen in Pyrénées-Orientales

Het departement Pyrénées-Orientales is het meest zuidelijk gelegen departement van de regio Languedoc-Roussillon. In deze streek is enorm veel te zien een te beleven. Evenals in de andere departementen van de regio Languedoc-Roussillon, te weten Aude, Gard, Hérault en Lozère, zijn er ook in dit departement tal van leuke steden en dorpen te vinden. Zo kunt u alleen al voor een uitgebreid bezoek aan de mooie stad Perpignan gerust een hele dag de tijd nemen. Ook uitstapjes naar mooie, kleinere plaatsjes als Eus, Castelnou, Mont-Louis, Prats-de-Mollo-la-Preste en het wereldberoemde Collioure zijn meer dan de moeite waard. Tel hier de vele mooie bezienswaardigheden in Pyrénées-Orientales bij op en het is duidelijk dat u gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen in deze streek. Er is zoveel te zien en te beleven dat u zich geen moment hoeft te vervelen!

De steden en dorpen in Pyrénées-Orientales op een rij

Op deze pagina zijn de mooiste steden en dorpen in het departement Pyrénées-Orientales op een rijtje gezet. Elk van de op deze pagina benoemde steden en dorpen is erg leuk om te bezoeken wanneer u uw vakantie doorbrengt in deze streek. De grotere plaatsen in dit gebied, zoals Perpignan en Villefrance-de-Conflent, zijn bovendien ook meer dan geschikt als uitvalsbasis voor een fijne vakantie in dit gebied!

Steden en dorpen in Pyrénées-Orientales

Deze steden en dorpen in Pyrénées-Orientales zelf bezoeken?

Wilt u deze leuke plaatsen in deze veelzijdige streek zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in Pyrénées-Orientales op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van deze mooie steden en dorpen in het departement Pyrénées-Orientales gemakkelijk zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in deze veelzijdige streek!