Steden en dorpen in Limousin

Er zijn veel mooie steden en dorpen in Limousin te vinden.Steden en dorpen in Limousin De regio Limousin is een geliefde vakantiebestemming. Deze mooie regio bestaat uit de departementen Corrèze, Creuse en Haute-Vienne. In elk van deze departementen zijn verschillende plaatsen te vinden die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te bezoeken wanneer u uw vakantie doorbrengt in de regio Limousin. Van prachtige grote steden als Brive-la-Gaillarde en Limoges tot aan charmante kleine plaatsjes als Curemonte en Mortemart. Op deze pagina zijn de leukste steden en dorpen in Limousin per departement voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u eenvoudig de leukste steden en dorpen in Limousin vinden!

Steden en dorpen in Corrèze

In het departement Corrèze zijn tal van leuke plaatsen te vinden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Van mooie steden als Tulle en Brive-la-Gaillarde tot aan het prachtige plaatsje Collonges-la-Rouge, dat bekend staat om zijn rode bakstenen huizen.

Steden en dorpen in Creuse

Ook in het departement Creuse zijn tal van leuke steden en dorpen te vinden. Wanneer u uw vakantie doorbrengt in het departement Creuse kunt u onder meer de mooie plaatsen Guéret en La Souterraine bezoeken. Beide plaatsen staan bekend om hun mooie historische centrum waar u gerust een middagje door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Steden en dorpen in Haute-Vienne

In het departement Haute-Vienne is altijd genoeg te zien en te beleven. Ook aan mooie plaatsen is er geen gebrek in dit departement. Van de mooie grotere stad Limoges, waar u uren kunt rondwandelen zonder dat u zich hoeft te vervelen tot aan het pittoreske, charmante plaatsje Mortemart, dat absoluut een bezoekje waard is!

Zonnig Zuid-Frankrijk