Bezienswaardigheden in Lorraine

De regio Lorraine is een hele fijne vakantiebestemming.Bezienswaardigheden in Lorraine Er zijn namelijk tal van indrukwekkende bezienswaardigheden in Lorraine te vinden. De regio Lorraine bestaat uit de departementen Meuse, Meurthe-et-Moselle, Moselle en Vosges. Op deze pagina zijn de mooiste bezienswaardigheden in Lorraine per departement op een rijtje gezet. Zo kunt u gemakkelijk de mooiste bezienswaardigheden in Lorraine vinden!

Bezienswaardigheden in Meuse

Het departement Meuse staat bekend om zijn rijke geschiedenis, waar de Eerste Wereldoorlog een grote rol in speelt. In dit departement zijn dan ook tal van bezienswaardigheden te vinden die met deze oorlog te maken hebben. Zo is een bezoekje aan de indrukwekkende Butte de Vauquois de moeite waard. Ook bezoekjes aan indrukwekkende forten als Fort Douaumont en Fort de Vaux zijn absoluut aan te raden!

Bezienswaardigheden in Meurthe-et-Moselle

De mooie stad Nancy is de belangrijkste stad in het departement Meurthe-et-Moselle. In het prachtige historische centrum van deze mooie stad kunt u gerust een middag doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Zo is een bezoekje aan het indrukwekkende Place Stanislas de moeite waard. Buiten Nancy kunt u onder meer het Château de Féville bezoeken, of het mooie Lac de Pierre-Percée.

Bezienswaardigheden in Moselle

Ook in het departement Moselle is veel te zien en te beleven. Wanneer u uw vakantie doorbrengt in deze mooie streek kunt u onder meer de indrukwekkende Citadel van Bitche bezoeken. Deze enorme citadel torent hoog uit boven de gelijknamige plaats en staat bekend om zijn grote muren en bastions!

Bezienswaardigheden in Vosges

Het departement Vosges is een zeer geliefde vakantiebestemming onder wandelaars en natuurliefhebbers. Dit departement staat namelijk bekend om zijn prachtige landschappen. Wanneer u uw vakantie doorbrengt in het departement Vosges, is een bezoekje aan het mooie Lac de Gérardmer absoluut de moeite waard.