Bezienswaardigheden in Gers

Het departement Gers is een van de dunst bevolkte gebied in heel Frankrijk. Deze streek is dan ook minder toeristisch als bijvoorbeeld de Dordogne of het departement Ardèche.Bezienswaardigheden in Gers Toch is er ook in dit gebied genoeg te zien en te beleven. Er zijn dan ook leuke bezienswaardigheden in Gers die absoluut een bezoekje waard zijn wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit gebied. Van de prachtige abdij van Flaran tot aan het mooie kasteel van Lavardens en de indrukwekkende Romeinse Villa de Séviac, er is voor ieder wat wils. Ook staat het departement Gers bekend om haar prachtige natuur. Dit gebied is dan ook een ideale vakantiebestemming voor de wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers onder ons!

De bezienswaardigheden in Gers op een rij

Op deze pagina zijn de leukste bezienswaardigheden in Gers op een rij gezet. Elk van deze bezienswaardigheden is prima bereikbaar vanuit prachtige plaatsjes als Montréal, Larressingle of Fourcès. Ook de grotere plaats Auch is een ideale uitvalsbasis voor uw bezoek aan een of meerdere van de onderstaande bezienswaardigheden. In elk van deze plaatsen is echter ook genoeg te zien en te beleven. Zowel Montréal als Fourcès zijn bijzondere bastides, en Larressingle staat ook wel bekend als het allerkleinste vestingplaatsje in heel Frankrijk.

Bezienswaardigheden in Gers

Deze bezienswaardigheden in Gers bezoeken?

Wilt u een of meerdere van deze leuke bezienswaardigheden in Gers zelf bezoeken? Om het u gemakkelijk te maken hebben wij voor u de beste vakantiehuizen, campings en hotels in dit gebied inzichtelijk gemaakt. Zo kunt u elk van de genoemde bezienswaardigheden eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in het departement Gers.