Bezienswaardigheden in Haute-Garonne

Bezienswaardigheden in Haute-Garonne zijn er genoeg. Het departement Haute-Garonne staat dan ook bekend als een van de mooiste streken in de regio Midi-Pyrénées. Dit departement, waar de mooie stad Toulouse de hoofdstad van is, is minder bekend dan andere departementen in Midi-Pyrénées. Zo is bijvoorbeeld het departement Lot, dat grenst aan het departement Dordogne, veel bekender. In het departement Haute-Garonne is echter genoeg te zien en te beleven. Van de indrukwekkende Basilique Saint-Sernin de Toulouse en het Musée des Augustins tot aan de Col de Portet-d’Aspet. Deze bergpas is zeer bekend en maakt regelmatig deel uit van het routeprofiel van het grootste wielerspektakel ter wereld, de Tour de France.

De bezienswaardigheden in Haute-Garonne op een rij

Op deze pagina zijn de leukste bezienswaardigheden in Haute-Garonne voor u op een rijtje gezet. Elk van de genoemde bezienswaardigheden is prima bereikbaar vanuit een van de vele mooie steden en dorpen in deze streek. Zo zijn plaatsen als Bagnères-de-Luchon, de grote stad Toulouse en het prachtige plaatsje Saint-Bertrand-de-Comminges uitstekende uitvalbases voor een heerlijke vakantie in het departement Haute-Garonne.

Bezienswaardigheden in Haute-Garonne

Deze bezienswaardigheden in Haute-Garonne bezoeken?

Wilt u een of meerdere van de leuke bezienswaardigheden in het departement Haute-Garonne zelf bezoeken? Om het u makkelijk te maken hebben wij voor u de beste vakantiehuizen, campings en hotels in dit departement op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in het departement Haute-Garonne.