Bezienswaardigheden in Tarn-et-Garonne

Het departement Tarn-et-Garonne is een heerlijke vakantiebestemming. In deze mooie streek in de regio Midi-Pyrénées is dan ook veel te zien en te beleven. Dit departement is dunbevolkt en is vernoemd naar de rivieren Tarn en Garonne. Deze streek staat bekend om zijn mooie bossen en is dan ook een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers, wandelaars en rustzoekers. Het feit dat deze streek over een rijke historie beschikt blijkt uit de verschillende prachtige abdijen in dit departement. Zo is bijvoorbeeld de abdijkerk van Moissac absoluut een bezoekje waard. Deze abdij staat bekend als een van de mooiste abdijen in heel Frankrijk en zou oorspronkelijk gesticht zijn door Clovis, koning van de Franken. Ook de abdij van Beaulieu-en-Rouergue en de abdij van Belleperche zijn absoluut de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Wanneer u een liefhebber bent van mooie abdijen is het departement Tarn-et-Garonne dan ook een prima vakantiebestemming!

De bezienswaardigheden in Tarn-et-Garonne op een rij

Op deze pagina zijn de leukste bezienswaardigheden in Tarn-et-Garonne voor u op een rijtje gezet. Elk van de genoemde bezienswaardigheden is prima bereikbaar vanuit leuke plaatsen als Auvillar, Bruniquel, Lauzerte, Saint-Antonin-Noble-Val of Montauban. Elk van deze plaatsen is op zijn beurt ook erg leuk om met een bezoekje te vereren. Zo kunt u gerust een middag door het historische centrum van de grotere plaats Montauban wandelen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Bezienswaardigheden in Tarn-et-Garonne

Deze bezienswaardigheden in Tarn-et-Garonne bezoeken?

Wilt u een of meerdere bezienswaardigheden in Tarn-et-Garonne zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, campings en hotels op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de benoemde bezienswaardigheden zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in het departement Tarn-et-Garonne!