Bezienswaardigheden in Tarn

Het departement Tarn is een geliefde vakantiebestemming. In dit gebied zijn dan ook verschillende leuke bezienswaardigheden te vinden.Bezienswaardigheden in Tarn Bezienswaardigheden in het departement Tarn zijn vooral in en rondom de stad Albi te vinden. Albi kan dan ook wel gezien worden als een ideale uitvalsbasis wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit gebied. Deze stad wordt ook wel de ‘rode stad’ genoemd vanwege haar rode metselwerk. In deze stad zijn zowel de indrukwekkende kathedraal Sainte-Cécile en het Musée de Toulouse-Lautrec te vinden. Het bijzondere landschap Le Sidobre staat bekend om haar bijzondere rotsformaties. Deze bezienswaardigheden behoren tot de leukste bezienswaardigheden in Tarn. Het departement Tarn is dan ook een prima vakantiebestemming voor een veelzijdige vakantie. Zo kunt u gerust enkele weken doorbrengen in dit gebied zonder dat u zich hoeft te vervelen.

De bezienswaardigheden in Tarn op een rij

Op deze pagina zijn de leukste bezienswaardigheden in Tarn op een rij gezet. Elk van de genoemde bezienswaardigheden is prima bereikbaar vanuit mooie plaatsen als Albi, Castres of Gaillac. Ook kleinere plaatsjes als het prachtige Cordes-sur-Ciel, het mooie Castelnau-de-Montmiral, Penne, Puycelsi of Mazamet zijn echter prima vakantiebestemmingen. Bovendien kunt u in elk van deze plaatsen gerust een dagje doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen.

Bezienswaardigheden in Tarn

Deze bezienswaardigheden in Tarn bezoeken?

Wilt u een of meerdere van de bezienswaardigheden in Tarn zelf bezoeken? Om het u makkelijk te maken hebben wij voor u de beste vakantiehuizen, campings en hotels in dit prachtige gebied op een rij gezet. Zo kunt u elk van de genoemde bezienswaardigheden eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in het bijzondere departement Tarn!