Le Rocher des Aigles

Le Rocher des Aigles is een leuk vogelpark bij de plaats Rocamadour, in het departement Lot. Dit park herbergt meer dan zestig verschillende vogelsoorten en staat bekend om haar indrukwekkende vogelshows.

Geschiedenis van Le Rocher des Aigles

Le Rocher des Aigles werd in het jaar 1977 officieel geopend voor het grote publiek. Al snel na haar opening groeide dit bijzondere park uit tot een van de meest bijzondere vogelparken in heel Frankrijk. Dit had twee oorzaken. In de eerste plaats vanwege de grote verscheidenheid aan verschillende roofvogels. In de tweede plaats trok dit bijzondere vogelpark al vlak na haar opening veel bezoekers vanwege haar ligging bij het populaire bedevaartsoord Rocamadour. Door de jaren heen werd dit bijzondere vogelpark steeds bekender bij het grote publiek. Zo groeide Le Rocher des Aigles uit tot een van de leukste uitstapjes voor het gehele gezin in het departement Lot!

Le Rocher des Aigles vandaag de dag

Wanneer u vandaag de dag uw vakantie doorbrengt in het departement Lot, is een bezoekje aan dit leuke vogelpark absoluut de moeite waard. Een bezoekje aan dit park is leuk voor jong en oud. Voor een uitgebreid bezoek aan dit park kunt u gerust enkele uren de tijd nemen. Wanneer u dit park bezoekt is het absoluut aan te raden om een van de vogelshows bij te wonen. Tijdens deze shows krijgt u op een spectaculaire wijze alle vogelsoorten in het park te zien, terwijl zij allerlei stunts uithalen. Na het bijwonen van deze vogelshow kunt u uiteraard in alle rust de verschillende vogelsoorten een voor een bewonderen. Van prachtige Ara’s tot aan stoere adelaars: in dit indrukwekkende vogelpark kunt u een grote verscheidenheid aan vogels bewonderen!

Le Rocher des Aigles bezoeken?

Wilt u dit leuke vogelpark bij Rocamadour zelf bezoeken? Zoek hier een leuk vakantiehuis, een mooie camping of een goed hotel in de omgeving.

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Lot ook interessant: