Steden en dorpen in Gers

Het departement Gers is een fijne vakantiebestemming, want er is veel te zien en te beleven. Zo staat deze mooie streek bekend om zijn leuke bezienswaardigheden en mooie landschappen. Er zijn ook veel mooie steden en dorpen in Gers te vinden. Samen met de departementen Ariège, Aveyron, Haute-Garonne, Hautes-Pyrénées, Lot, Tarn en Tarn-et-Garonne maakt het departement Gers deel uit van de regio Midi-Pyrénées. Wanneer u uw vakantie doorbrengt in het departement Gers kunt u onder meer de mooie stad Auch bezoeken. In het gezellige centrum van Auch is altijd wel wat te zien of te beleven. Een bezoekje aan Auch is niet compleet zonder de indrukwekkende kathedraal van Auch gezien te hebben. Ook kleinere plaatsjes in Gers, waaronder Fourcès en Larressingle, zijn meer dan de moeite waard om te bezoeken. Deze plaatsjes behoren tot de allermooiste plaatsjes van Frankrijk!

De steden en dorpen in Gers op een rij

Op deze pagina zijn de vele mooie steden en dorpen in het departement Gers op een rijtje gezet. Elk van de steden en dorpen op deze pagina zijn meer dan de moeite waard om te bezoeken wanneer u uw vakantie doorbrengt in deze streek. De grotere plaatsen in deze streek, zoals Auch, Eauze, Mirande, Lectoure en Valence-sur-Baïse zijn bovendien meer dan geschikt als uitvalsbasis voor een fijne vakantie in het departement Gers!

Steden en dorpen in Gers

Deze steden en dorpen in Gers zelf bezoeken?

Wilt u deze leuke plaatsen in deze veelzijdige streek zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in Gers op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van deze mooie steden en dorpen in het departement Gers eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in deze streek!