Steden en dorpen in Hautes-Pyrénées

Het departement Hautes-Pyrénées is een veelzijdige vakantiebestemming in het uiterste zuiden van Frankrijk.Steden en dorpen in Hautes-Pyrénées Dit bergachtige departement grenst aan Spanje en staat bekend om zijn prachtige natuur en bezienswaardigheden. Dit departement maakt deel uit van de regio Midi-Pyrénées, samen met de departementen Ariège, Aveyron, Gers, Haute-Garonne, Lot, Tarn en Tarn-et-Garonne. Er zijn veel mooie steden en dorpen in Hautes-Pyrénées te vinden. Zo kan een bezoekje aan het wereldberoemde bedevaartsoord Lourdes echt niet ontbreken wanneer u uw vakantie doorbrengt in deze streek. Voor een uitgebreid bezoek aan deze mooie plaats kunt u gerust een dag de tijd nemen. Ook een bezoekje aan de mooie stad Tarbes, of aan het kleinere Argelès-Gazost is de moeite waard wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit departement. Ook zijn er veel leuke bezienswaardigheden in Hautes-Pyrénées te vinden. Zo zijn bijvoorbeeld uitstapjes naar mooie grotten als Gouffre d’Esparros of de grotten van Bétharram zeker aan te raden!

De steden en dorpen in Hautes-Pyrénées op een rij

Op deze pagina zijn de mooiste steden en dorpen in het departement Hautes-Pyrénées op een rijtje gezet. Elk van de op deze pagina genoemde steden en dorpen is meer dan de moeite waard om te bezoeken wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit mooie departement. Bovendien zijn de grotere plaatsen in dit gebied, waaronder Tarbes en Lourdes, meer dan geschikt als uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in dit gebied!

Steden en dorpen in Hautes-Pyrénées

Deze steden en dorpen in Hautes-Pyrénées zelf bezoeken?

Wilt u deze leuke plaatsen in deze veelzijdige streek zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in het departement Hautes-Pyrénées op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van deze mooie steden en dorpen in het departement Hautes-Pyrénées eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in deze streek!