Bezienswaardigheden in Maine-et-Loire

Het departement Maine-et-Loire is een geliefde vakantiebestemming in de regio Pays de la Loire. Bezienswaardigheden in Maine-et-Loire zijn er in overvloed. Er is dan ook veel te zien en te beleven in deze mooie streek. Samen met de departementen Loire-Atlantique, Mayenne, Sarthe en Vendée vormt Maine-et-Loire de regio Pays de la Loire. In het departement Maine-et-Loire zijn tal van mooie kastelen te vinden, zoals het kasteel van Brissac en het kasteel van Angers, dat in het mooie historische centrum van de gelijknamige stad gelegen is. Beide kastelen zijn leuk om te bezoeken voor het hele gezin. Ook is een bezoekje aan de prachtige abdij van Fontevraud aan te raden. Wanneer u uw vakantie doorbrengt in deze mooie streek hoeft u zich dus niet te vervelen!

De bezienswaardigheden in Maine-et-Loire op een rij

Op deze pagina zijn de mooiste bezienswaardigheden in Maine-et-Loire op een rijtje gezet. Elk van deze bezienswaardigheden is prima bereikbaar vanuit verschillende mooie plaatsen in deze streek, waaronder Montsoreau en Saumur. Beide plaatsen zijn niet alleen zeer geschikt als uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie, maar zijn ook de moeite waard om te bezoeken. Voor een uitgebreid bezoek aan deze mooie plaatsen kunt u gerust een middagje de tijd nemen. De combinatie van de mooie oude straatjes, de vele leuke winkeltjes en gezellige terrasjes maken zowel Montsoreau als Saumur fijne plaatsen om te bezoeken!

Bezienswaardigheden in Maine-et-Loire

Deze bezienswaardigheden in Maine-et-Loire zelf bezoeken?

Wilt u deze leuke bezienswaardigheden in deze fijne vakantiestreek zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in deze streek op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de mooie bezienswaardigheden in Maine-et-Loire eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadresje in dit gebied!