Bezienswaardigheden in Charente-Maritime

Er zijn vele leuke bezienswaardigheden in Charente-Maritime. Dit gebied staat, naast haar prachtige natuur, ook bekend om haar rijke geschiedenis.Bezienswaardigheden in Charente-Maritime 1 De rijke geschiedenis van dit gebied vertaalt zich in bijzondere bezienswaardigheden als het Amfitheater van Saintes en Fort Boyard. Fort Boyard is natuurlijk bekend vanwege het gelijknamige avonturenprogramma, waarbij de deelnemers allerlei opdrachten bij dit fort uit moeten voeren om de schat te bereiken. Een van de leukste uitstapjes voor gezinnen in dit gebied is de zoo van La Palmyre. Deze prachtige dierentuin staat bekend als een van de allermooiste dierentuinen in heel Frankrijk. Leuk voor jong en oud! Deze streek is een ideale vakantiebestemming, want in het departement Charente-Maritime is genoeg te zien en te beleven!

De bezienswaardigheden in Charente-Maritime op een rij

Op deze pagina zijn de leukste bezienswaardigheden in Charente-Maritime voor u inzichtelijk gemaakt. Zo kunt u eenvoudig uw vakantie in dit gebied plannen. Elk van deze bezienswaardigheden is prima bereikbaar vanuit een van de vele leuke plaatsen in deze streek, zoals Brouage, La Rochelle of Saintes. Elk van deze genoemde plaatsen is prima geschikt als uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in dit gebied. Zo kunt u urenlang door het mooie vestingplaatsje Brouage wandelen, of genieten in de haven van La Rochelle.

Bezienswaardigheden in Charente-Maritime

Deze bezienswaardigheden in Charente-Maritime bezoeken?

Wilt u een of meerdere bezienswaardigheden in het departement Charente-Maritime zelf bezoeken? Wij helpen u graag een handje. Zo hebben wij voor u de beste vakantiehuizen, campings en hotels in deze streek voor u op een rijtje gezet. Van prachtige vrijstaande vakantiehuizen in de natuur tot aan prachtige villa’s met zwembad, waar u tijdens de zomerdagen heerlijk kunt afkoelen. Ook zijn er in deze streek vele leuke campings te vinden voor het hele gezin! Zo kunt u elk van de genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in het departement Charente-Maritime!